Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g3.5g16kcal0g0g1.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g14g55kcal0g13.6g0g0g
Raparperi 67g23kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Culinesse (Flora), annos 10g18g81kcal0.1g0.1g8.9g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g723kcal9.2g110.6g25g3.6g
Valittu annoskoko163g362kcal4.6g55.3g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna82g181kcal2.3g27.7g6.3g0.9g
Arvot/100g100g222kcal2.8g33.9g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570