Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g42g72kcal8g0g4.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g35g42kcal1.2g1.3g3.5g0g
Kantarelli 14g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g269kcal20.2g8.6g16g2.2g
Valittu annoskoko163g134kcal10.1g4.3g8g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g67kcal5.1g2.2g4g0.6g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993