Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g89g67kcal1.7g14.3g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g40g91kcal4.8g1g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lanttu 5.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.8g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g343kcal13.8g35.6g15.8g3.2g
Valittu annoskoko163g172kcal6.9g17.8g7.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna82g86kcal3.5g8.9g4g0.8g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219