Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 70g17kcal1g1.4g0.4g1.7g
Pekoni, paistettu 24g123kcal3.9g0g12.1g0g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g21g70kcal5.3g0g5.5g0.2g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g501kcal27.2g5.8g40.8g3.8g
Valittu annoskoko163g251kcal13.6g2.9g20.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna82g125kcal6.8g1.5g10.2g1g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.8g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018