Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g79g216kcal13.4g0g18.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g1.7g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g43g156kcal6.1g28.6g1.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g782kcal40.8g62.4g39.8g7g
Valittu annoskoko163g391kcal20.4g31.2g19.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna82g196kcal10.2g15.6g10g1.8g
Arvot/100g100g240kcal12.5g19.1g12.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913