Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g75g124kcal15g0g7.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo3.8g27kcal0g0g3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g395kcal33.4g6g27.2g2.6g
Valittu annoskoko164g198kcal16.7g3g13.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna82g99kcal8.4g1.5g6.8g0.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461