Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen71g18kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti24g66kcal0.8g1.3g6.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 19g43kcal3g0.1g3.4g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio3g8.1kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g425kcal28.2g9.4g30.4g2.8g
Valittu annoskoko164g213kcal14.1g4.7g15.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g106kcal7.1g2.4g7.6g0.7g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317