Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g110g30kcal1g5.5g0g1.9g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g3.3g8.2kcal0g3.3g0g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Kananmuna, annos 65g7.1g9kcal0.8g0g0.6g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g331kcal4.8g19.4g26.2g4g
Valittu annoskoko164g165kcal2.4g9.7g13.1g2g
Annoskoko puolitettuna82g83kcal1.2g4.9g6.6g1g
Arvot/100g100g101kcal1.5g5.9g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011