Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali18g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika, vihre4.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g56kcal1.6g8.8g0.8g2.8g
Valittu annoskoko164g28kcal0.8g4.4g0.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g14kcal0.4g2.2g0.2g0.7g
Arvot/100g100g17kcal0.5g2.7g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639