Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g51g143kcal9.7g0g11.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g54g19kcal0.9g3.7g0.1g0.8g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g58g47kcal6.4g1.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g418kcal34g10.8g26g1.6g
Valittu annoskoko164g209kcal17g5.4g13g0.8g
Annoskoko puolitettuna82g105kcal8.5g2.7g6.5g0.4g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573