Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g56g84kcal10.7g0g4.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.1kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g273kcal23.2g10.8g16g1g
Valittu annoskoko164g137kcal11.6g5.4g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna82g68kcal5.8g2.7g4g0.3g
Arvot/100g100g84kcal7.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026