Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g96g135kcal15.4g2.9g7g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)28g17kcal0.2g1.4g1.1g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g23g81kcal1.9g17.4g0.2g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g483kcal35.6g45.2g17.2g0.8g
Valittu annoskoko164g241kcal17.8g22.6g8.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna82g121kcal8.9g11.3g4.3g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056