Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Naudanliha keskiarvo 63g95kcal12.1g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Hapankaali (Rasilainen)31g5.6kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g277kcal27.2g14.2g12.4g3g
Valittu annoskoko164g139kcal13.6g7.1g6.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna82g69kcal6.8g3.6g3.1g0.8g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032