Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)25g7.5kcal0.3g1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g99kcal5.6g7.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko164g50kcal2.8g3.9g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna82g25kcal1.4g2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954