Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Keräkaali, 100g13g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g2.5g5kcal0.4g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.5kcal0.2g1.6g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore25g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g143kcal4.4g21.8g3.4g4g
Valittu annoskoko164g72kcal2.2g10.9g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna82g36kcal1.1g5.5g0.9g1g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.7g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389