Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g30g104kcal3.9g18.7g1g2.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 42g80kcal8.3g0.1g5.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti5.2g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)6.8g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g472kcal26g45.8g18.8g7.6g
Valittu annoskoko164g236kcal13g22.9g9.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna82g118kcal6.5g11.5g4.7g1.9g
Arvot/100g100g144kcal7.9g14g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124