Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 836g381kcal25.1g40.1g12.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)502g632kcal55.2g1.5g45.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 272g932kcal27.7g190.2g3.3g9.5g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo17g119kcal0.1g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g4127kcal216.2g463.6g148.6g19g
Valittu annoskoko1630g2064kcal108.1g231.8g74.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna815g1032kcal54.1g115.9g37.2g4.8g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326