Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g583g2041kcal75.8g402.3g14.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen417g137kcal13.7g20.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 154g292kcal41.8g0g13.9g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]154g185kcal18.5g3.1g10.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g83g323kcal27.5g0g23.7g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Polar-juusto 15%83g217kcal25.8g0g12.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g38g51kcal0.3g11.9g0.1g0g
Sinappi 27g35kcal1.2g3.8g1.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g7121kcal415.6g922.4g195.2g4.2g
Valittu annoskoko1630g3560kcal207.8g461.2g97.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna815g1780kcal103.9g230.6g48.8g1.1g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547