DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkokaali keräkaali 975g271kcal11.6g39.6g1.9g20.5g
Voi vähäsuolainen 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Siirappi 28g83kcal0g20.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha469g778kcal89.1g0g46.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.3g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g2856kcal206.4g132.2g156g44g
Valittu annoskoko1630g1428kcal103.2g66.1g78g22g
Annoskoko puolitettuna815g714kcal51.6g33.1g39g11g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464