Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g417g562kcal70.8g2.1g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g274kcal0.4g0.4g30g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g175g612kcal12.4g139.9g1.2g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)9g26kcal0.9g1.6g1.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow167g133kcal7g21.7g1.5g5.2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g167g566kcal3.3g5g58.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g21g5.2kcal0.1g1.8g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g8.3g27kcal0.8g4.2g0.8g0.8g
Ruokasuola jodioitu 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g4416kcal191.6g354.2g247g12.4g
Valittu annoskoko1630g2208kcal95.8g177.1g123.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna815g1104kcal47.9g88.6g61.8g3.1g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524