Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen157g63kcal3.1g14.2g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g47g417kcal0g0g47.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g1399g350kcal28g55.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3262g1718kcal66.6g149.4g97.6g1.2g
Valittu annoskoko1631g859kcal33.3g74.7g48.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna816g429kcal16.7g37.4g24.4g0.3g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524