Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Broilerisuikaleet315g385kcal67.1g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Makaroni, pasta 210g687kcal21.4g139.4g2.3g7g
Paprika keltainen 70g21kcal0.7g3.6g0.1g1.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g140g168kcal4.6g6.7g14g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.4g3.6kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g3.5g11kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3262g3036kcal196.6g326g99g24.6g
Valittu annoskoko1631g1518kcal98.3g163g49.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna816g759kcal49.2g81.5g24.8g6.2g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358