Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 722g550kcal13.6g111.9g1.4g7.2g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 602g1403kcal68.6g7g123.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g4082kcal172.6g268.8g252.2g25.8g
Valittu annoskoko1632g2041kcal86.3g134.4g126.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna816g1021kcal43.2g67.2g63.1g6.5g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686