Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 440g1000kcal83.5g0g74.7g0g
Tomaattimurska 1066g313kcal6g56.5g2.1g20.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g13g89kcal0.1g0.1g9.9g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g107g298kcal20.3g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g3457kcal219.8g126.6g220.2g40.6g
Valittu annoskoko1632g1728kcal109.9g63.3g110.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna816g864kcal55g31.7g55.1g10.2g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425