Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka559g1705kcal54.2g341g11.2g83.9g
Puolukka 533g207kcal2.3g36.2g2.7g13.8g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 533g403kcal10g82.1g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g4631kcal133g918.6g30g206g
Valittu annoskoko1632g2315kcal66.5g459.3g15g103g
Annoskoko puolitettuna816g1158kcal33.3g229.7g7.5g51.5g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480