Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl576g2016kcal80.6g2.9g184.3g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g224g173kcal12.8g24.4g0.7g0g
Piparjuuri, annos 10g32g12kcal1.4g3.5g0.1g2.4g
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 160g624kcal3.4g3.5g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g5821kcal204.8g99.4g505.8g15.6g
Valittu annoskoko1632g2911kcal102.4g49.7g252.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna816g1455kcal51.2g24.9g126.5g3.9g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940