Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore318g32kcal1.9g5.4g0.3g2.2g
Sipuli, kokonainen 50g45g12kcal0.6g2.1g0.1g0.3g
Omena, ulkomainen kuorittu635g260kcal1.3g59.7g0.6g11.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)635g381kcal21.6g28.6g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g1370kcal50.8g191.6g46.4g27.8g
Valittu annoskoko1632g685kcal25.4g95.8g23.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna816g343kcal12.7g47.9g11.6g7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500