Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g741g889kcal111.1g51.9g22.2g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g360g238kcal54.1g0g2.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g401g641kcal8.4g15.2g60.1g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g3927kcal350.4g144.4g206g3.4g
Valittu annoskoko1632g1963kcal175.2g72.2g103g1.7g
Annoskoko puolitettuna816g982kcal87.6g36.1g51.5g0.9g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179