Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g315g1099kcal36.9g228.4g4.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g450g158kcal4.5g29.3g2.3g0g
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g135g19kcal2.6g0.5g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 90g156kcal6.8g2.1g13.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 90g205kcal12.6g1.5g16.2g0g
Pesto (Pirkka)14g78kcal0.6g0.5g8.2g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa180g540kcal41.4g0g41.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)270g297kcal62.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3267g5132kcal338.8g525.2g185.4g3.8g
Valittu annoskoko1634g2566kcal169.4g262.6g92.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna817g1283kcal84.7g131.3g46.4g1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527