Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)53g42kcal1.8g10g0.5g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g751g109kcal0g25.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 263g47kcal1.5g6.6g1.1g1.8g
Pasta 3-viljan (Torino)68g237kcal10.1g44.6g1.7g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 38g10kcal0.5g0.4g0.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3270g2167kcal146g189.2g88.4g21.6g
Valittu annoskoko1635g1084kcal73g94.6g44.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna818g542kcal36.5g47.3g22.1g5.4g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156