Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty749g1049kcal38.7g209.5g5.1g25.5g
Chorizo makkara, annos 100g500g1299kcal55g25g109.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)312g63kcal1.9g10.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g13g12kcal0.1g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3270g5188kcal193.4g500.8g267g52.4g
Valittu annoskoko1635g2594kcal96.7g250.4g133.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna818g1297kcal48.4g125.2g66.8g13.1g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332