Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 450g342kcal8.5g69.7g0.9g4.5g
KEITTOJUURES Apetit pakaste225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Hk, sininen lenkki 580g326g750kcal32.6g20.5g58.7g0.7g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen5.9g18kcal0.5g3.2g0.3g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla56g219kcal1.1g1.4g23.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)112g180kcal3g3g16.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.8g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3271g3152kcal95.8g218.6g202.8g21.6g
Valittu annoskoko1636g1576kcal47.9g109.3g101.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna818g788kcal24g54.7g50.7g5.4g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050