Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1084g3794kcal130.1g704.6g23.8g97.6g
Oliiviöljy 181g1598kcal0g0g180.7g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 301g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g11070kcal273.4g1442.4g409.8g198.8g
Valittu annoskoko1638g5535kcal136.7g721.2g204.9g99.4g
Annoskoko puolitettuna819g2768kcal68.4g360.6g102.5g49.7g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761