Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 562g102kcal3.1g14.1g2.2g3.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.4g0g45g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g394g80kcal2.4g15g1.2g5.5g
Ketsuppi, Heinz61g63kcal0.5g14.6g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 7.9g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2685kcal187.2g101.4g165g26.6g
Valittu annoskoko1638g1343kcal93.6g50.7g82.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna819g671kcal46.8g25.4g41.3g6.7g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640