Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g438g153kcal4.4g28.4g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g8.8g8.5kcal0.5g1.5g0g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Nautajauheliha 15%350g718kcal63g0g52.5g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 44g164kcal9.8g0g14g0g
Munakoiso 656g147kcal3.3g20.3g1.3g16.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 44g87kcal0.6g0.8g8.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2746kcal165.4g116g171.8g39.6g
Valittu annoskoko1638g1373kcal82.7g58g85.9g19.8g
Annoskoko puolitettuna819g687kcal41.4g29g43g9.9g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465