Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g7843g11216kcal1568.6g0g549g0g
Kananmuna kuoreton 1177g1678kcal147.1g3.5g120.6g0g
Lanttu 980g283kcal9.8g45.1g2.9g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26353kcal3451g97.2g1345g35.2g
Valittu annoskoko10000g13177kcal1725.5g48.6g672.5g17.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6588kcal862.8g24.3g336.3g8.8g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893