Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g80g99kcal3.6g20g0.5g0.8g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g60g78kcal12.5g0g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g10g19kcal3.4g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Paprikajauhe 1.2g3.9kcal0.2g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g414kcal40g42.8g8.4g3.6g
Valittu annoskoko164g207kcal20g21.4g4.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna82g103kcal10g10.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416