Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Punajuuri 18g6.7kcal0.2g1.2g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.5g29kcal1g0g3.1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 25g70kcal2.6g2g5.8g0g
Sitruuna kuorittu 1.5g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g272kcal9.6g17.8g18g3g
Valittu annoskoko164g136kcal4.8g8.9g9g1.5g
Annoskoko puolitettuna82g68kcal2.4g4.5g4.5g0.8g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209