Kukkakaalicouscous

Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Tuhy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 69g17kcal1.3g1.5g0.2g1.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)19g5.8kcal0.6g0.7g0.1g0g
Tomaatti 20g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g44g31kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g151kcal4.6g7.2g3.8g4g
Valittu annoskoko164g76kcal2.3g3.6g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna82g38kcal1.2g1.8g1g1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g2.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226521