Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g70g89kcal3.5g2g7.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g152kcal11.8g0.8g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.8g23kcal0.9g3.8g0.5g0.7g
Ruisjauho Pirkka13g39kcal1.2g7.7g0.3g1.9g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g697kcal42.8g29.8g45.6g5.2g
Valittu annoskoko164g349kcal21.4g14.9g22.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna82g174kcal10.7g7.5g11.4g1.3g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368