Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus70g21kcal1.4g3.5g0.2g2.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)70g78kcal16.2g0g1.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto14g47kcal3.8g0g3.4g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g373kcal43.4g8g18.4g4.2g
Valittu annoskoko164g186kcal21.7g4g9.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g93kcal10.9g2g4.6g1.1g
Arvot/100g100g114kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890