Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g9g30kcal4.9g2.6g0g1.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)94g28kcal0.9g3.8g0.4g0.2g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g19g11kcal0.2g1g0.8g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g182kcal13.4g20.4g4g4.6g
Valittu annoskoko164g91kcal6.7g10.2g2g2.3g
Annoskoko puolitettuna82g46kcal3.4g5.1g1g1.2g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109