Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g47g12kcal0.7g2.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl8.4g29kcal0.2g0.3g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g350kcal30.8g7.4g21.4g1g
Valittu annoskoko164g175kcal15.4g3.7g10.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna82g88kcal7.7g1.9g5.4g0.3g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.3g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822