Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g68kcal2.4g0.7g6.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.4g0.3kcal0.1g0g0g2.9g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g409kcal20.2g12.4g31.2g5.8g
Valittu annoskoko164g204kcal10.1g6.2g15.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna82g102kcal5.1g3.1g7.8g1.5g
Arvot/100g100g124kcal6.1g3.8g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070