Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 38g74kcal11g0g3.4g0g
Siankylki, raaka9g30kcal1.4g0g2.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Paprika keltainen 16g4.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika vihreä 16g3.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g344kcal28.2g23g14.2g4.4g
Valittu annoskoko164g172kcal14.1g11.5g7.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna82g86kcal7.1g5.8g3.6g1.1g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933