Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK28g48kcal2.8g2.8g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g56g20kcal0.9g3.9g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7.9g3.8kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sinappi 1.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 17g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g194kcal8.6g19.6g8.6g3g
Valittu annoskoko164g97kcal4.3g9.8g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna82g49kcal2.2g4.9g2.2g0.8g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174