Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka15g106kcal0.1g0.1g11.7g0g
Liivatelehti, gelatiini0.7g2.4kcal0.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g28g18kcal3.1g1.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Mansikka 56g26kcal0.3g4.7g0.1g1.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g27g109kcal2.2g16.5g4.6g1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g23g47kcal0.7g1.1g4.5g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g11g60kcal1g6.8g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g763kcal16g67.4g48g4.2g
Valittu annoskoko164g382kcal8g33.7g24g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g191kcal4g16.9g12g1.1g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.5g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316