Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g35g28kcal0.5g2.4g1.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g9g25kcal1.9g0.1g2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)6.3g46kcal0g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g21g72kcal1.5g16.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g468kcal21.6g39g25g1.6g
Valittu annoskoko164g234kcal10.8g19.5g12.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna82g117kcal5.4g9.8g6.3g0.4g
Arvot/100g100g143kcal6.6g11.9g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924