Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus7.9g28kcal1.1g0g2.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa37g48kcal6.6g0.5g2g0g
Valio fraiche 5%11g10kcal0.5g0.9g0.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)23g37kcal0.7g0.9g3.4g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)5.6g15kcal1.7g0g0.8g0g
Ketsuppi, Felix4.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)76g100kcal9.1g56.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g481kcal39.4g119g20.2g0g
Valittu annoskoko164g241kcal19.7g59.5g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna82g120kcal9.9g29.8g5.1g0g
Arvot/100g100g147kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821