Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 23g20kcal0.7g1g1.4g0g
Katkarapu, rainbow105g105kcal24.2g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tilli, tuore 5.8g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g272kcal51g5.4g4.8g1.2g
Valittu annoskoko164g136kcal25.5g2.7g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna82g68kcal12.8g1.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889